Naleśniki z kiełbasą-na patyczkach
Naleśniki z kiełbasą na patyczkach mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śniadaniowe kiełbasy, olej canolan, mieszankę naleśników i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Naleśniki Kiełbasowe, Naleśniki Z Kiełbasą Żurawiną, oraz Naleśniki Z Kiełbasą Apple.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: pałeczki
Gotować linki kiełbasy śniadanie w patelni żeliwnej, obracając od czasu do czasu, aż zrobić.
W dużej misce połącz mieszankę naleśników, mączkę kukurydzianą i cynamon. Wymieszać, aby połączyć.
Dodać jajka, wanilię i wodę, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby ciasto stało się nieco grube (ale nie przesadnie gloopy.) Zacznij od dodania 1 filiżanki, a następnie przepracuj do 3 filiżanek lub więcej.
Podgrzej trochę oleju rzepakowego w dużym garnku na średnim ogniu do około 350 stopni F. upuść trochę ciasta, aby sprawdzić, czy jest gotowe; ciasto powinno natychmiast zacząć skwierczeć, ale nie powinno natychmiast brązowo / spalić.
Włóż pałeczki do gotowanych kiełbasek śniadaniowych, aby były dwie trzecie drogi przez. Zanurz kiełbaski w cieście i pozwól, aby nadmiar kapał przez kilka sekund. Ostrożnie wrzuć do oleju (kij i wszystko) i użyj szczypiec lub łyżki, aby upewnić się, że nie uderzy w dno patelni i nie przyklei. Odwróć go tu i tam, aby zapewnić równomierne brązowienie, i usuń go z oleju, gdy na zewnątrz jest głęboki złoty brąz, 2 do 3 minut.
Podawać z ciepłym syropem naleśnikowym.