Naleśniki jabłkowe z masłem cynamonowym

Naleśniki jabłkowe z masłem cynamonowym
Naleśniki jabłkowe z masłem cynamonowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 22 porcje z 106 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jabłka granny smith, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki jabłkowo-żurawinowe z masłem cynamonowym i syropem, Pełnoziarniste naleśniki cynamonowe z syropem cynamonowym, oraz Naleśniki Cynamonowe Z Jabłkami.

Instrukcje

1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić wszystkie składniki w małej misce, aż do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Połączyć sok z cytryny i skórki w misce. Grubo zetrzeć jabłka w misce, podrzucając do obtoczenia sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól ubić w dużej misce. Zrób dobrze w środku suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubij w mleku, jajkach i 1/4 szklanki roztopionego masła, aż będzie gładka. Wymieszać z mieszanką jabłkową. Przykryć i pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut i do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Ciepło ciężkie duże nonstick patelni lub patelni na średnim ogniu 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Szczotka patelnia z niektórych pozostałych 1/4 szklanki roztopionego masła. Dla każdego naleśnika, upuść 1 czubatą łyżkę ciasta na patelnię, rozstaw naleśniki od siebie. Gotować do złotego na dnie i bąbelki zaczynają tworzyć się na powierzchni, o 3 protokół. Obróć naleśniki. Gotować na złoty kolor na dnie, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przenieść naleśniki do pieczenia blachy w piekarniku, aby utrzymać ciepło. Powtórz z pozostałym cieście, szczotkując patelnię z masłem przed każdą porcją naleśników.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
9
Ułóż naleśniki na talerzach. Top każdy z odrobiną masła cynamonowego i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia0
Magazyn