Naleśnik ze szpinakiem i bakłażanem „Ciasto”

Naleśnik ze szpinakiem i bakłażanem „Ciasto”
Przepis na „Ciasto” ze szpinaku i bakłażana można przygotować w około 1 godzinę i 35 minut. Ten przepis służy 10 porcjom i kosztuje 1,03 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 9 g białka i 32 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka oleju roślinnego, jajek, łyżek mąki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 47%, to danie jest dobre. Wypróbuj Naleśniki z ciecierzycy „Tacos” z bakłażanem i jagnięciną, Naleśniki z ciecierzycy „Tacos” z bakłażanem i jagnięciną oraz Naleśniki z szynką i szpinakiem, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto świetnie komponuje się z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Butelka świetlna Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
Świecąca butelka Dom Perignon Vintage
Świecąca butelka Dom Perignon Vintage
Bukiet otwierający jest złożony i świetlisty, będący mieszanką białych kwiatów, cytrusów i owoców pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. W końcowych aromatach wina zaczynają pojawiać się nuty korzenne, drzewne i palone. Po długim okresie niechęci, wino w końcu się otwiera. Pomiędzy nosem i podniebieniem panuje pełna równowaga. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, sportowy charakter wyraża się teraz także ciepłem. Owoc jest wyraźny i wyraźny. Charakterystyczna kwasowość tego rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, dymna i bardzo obiecująca. Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, połączeniem mięsa i jodu, gotowane i surowe. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowość rocznika 2008 oraz zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn