Naleśnik Austriacki

Naleśnik Austriacki
Austriacki naleśnik może być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 149 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka mleka, cukru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so excellent spoonacular score of 37%. Spróbuj Austriacki hasz, Austriackie Ciasteczka Orzechowe, oraz Gulasz Austriacki podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać mąkę, sól i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać mleko, jajka i śmietanę i wymieszać na gładką masę. W międzyczasie stopić margarynę na żeliwnej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
KremKrem
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać ciasto na stopioną margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
5
Włóż patelnię do piekarnika i piecz przez 35 minut. Naleśnik powstanie, tworząc bańkę pośrodku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić, aż naleśnik ustąpi lub opadnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pokroić na kawałki, podawać z syropem klonowym i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn