Najłatwiejsza Pieczeń W Historii

Najłatwiejsza Pieczeń W Historii
Najłatwiejsza pieczeń w historii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 417 kalorii, 55g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ziemniaków, bulion wołowy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Najprostszy, Bezproblemowy Pieczony Indyk, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki, cebulę i seler pokroić na dość duże kawałki i umieścić w wolnej kuchence. Na wierzch warzyw ułożyć pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Ułożyć losowo 3 kostki bulionowe na pieczeni i zalać wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
WodaWoda
3
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin lub na wysokim przez 4 do 5 godzin.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia89
Magazyn