Nadziewane Pieczarki Portabella Baby
Nadziewane pieczarki Portabella dla niemowląt mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Ten przepis służy 26 i kosztuje 38 centów za porcję. Mieszanka sera boursin, zwykłe grzyby, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj New York Strip steki z grzybami Baby Portabella, Faszerowane Grzyby Portabella, oraz Faszerowane Grzyby Portabella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. ostrożnie usunąć łodygi z grzybów. Posiekać tyle łodyg do środka 1/2 szklanki.
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę i brokuły ugotować na maśle 2 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać łodygi grzybów. Gotować około 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brokuły będą chrupiące-miękkie. Lekko schłodzić. Wymieszaj z bułką tartą, serem, bazylią, oregano, solą czosnkową i pieprzem.
Łyżka mieszanki warzyw równomiernie do czapek grzybowych, lekko mocowując.
Na patelni o wymiarach 15x10x1 cala umieścić nadziewane pieczarki.
Udekoruj każdy kawałkami papryki.
Piec odkryte 12 do 15 minut lub do wypełnienia jest jasny złoty brąz.