Good Eats Meatloaf
Good Eats Meatloaf is a bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 25g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 296 osób. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka marchwi, cebuli, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Good Eats Meatloaf, Good Eats Pieczony Indyk, oraz Good Eats Pieczony Indyk.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Piekarnik rozgrzać do 325 stopni F.
W miskę robota kuchennego, połączyć grzanki, pieprz czarny, pieprz cayenne, chili w proszku, i tymianek. Pulsuj, aż mieszanina będzie miała delikatną konsystencję.
Umieścić tę mieszaninę w dużej misce.
Połącz cebulę, marchew, czosnek i czerwoną paprykę w misce robota kuchennego. Pulsuj, aż mieszanina zostanie drobno posiekana, ale nie puree.
Połącz mieszaninę warzyw, polędwicy mielonej i mielonego uchwytu z mieszaniną okruchów chleba. Doprawić mięso solą koszerną.
Dodaj jajko i dokładnie połącz, ale unikaj wyciskania mięsa.
Zapakuj tę mieszaninę do 10-calowej patelni bochenkowej, aby uformować kształt klopsa. Na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia, przekręć pieczeń z patelni na środek tacy. Włóż sondę temperatury pod kątem 45 stopni do górnej części klopsa. Unikaj dotykania dna tacy sondą. Ustaw sondę na 155 stopni.
Połączyć catsup, kminek, sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy i miód.
Posmaruj glazurę na klopsie po gotowaniu przez około 10 minut.