Nadziewana polędwica wołowa

Nadziewana polędwica wołowa
Nadziewana polędwica wołowa z nadzieniem to dodatek dla 12 osób. Za 4,07 dolara za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 27 g białka i 38 g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 55 minut. Udaj się do sklepu i kup paprykę, nasiona kopru włoskiego, pieczeń z polędwicy wołowej i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 48% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również: Polędwica wołowa zawijana w boczek z farszem ziołowym, Polędwica wołowa z farszem z grzybów leśnych i sosem z wina porto oraz Polędwica wołowa faszerowana.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej torbie połącz olej, sos Worcestershire i przyprawy. Zrób wzdłużne nacięcie w polędwicy na około trzech czwartych długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Do 1/2 łyżeczki Ostrego Sosu, Takiego Jak Tabasco1/4 Do 1/2 łyżeczki Ostrego Sosu, Takiego Jak Tabasco
Musztarda żółta OpcjonalnieMusztarda żółta Opcjonalnie
Posypka Dekoracyjna OpcjonalniePosypka Dekoracyjna Opcjonalnie
2
Umieść w torbie; uszczelnić i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub przez noc.
3
Na dużej patelni podsmaż na maśle grzyby, cebulę i kasztany wodne, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
12 Shiitake, Pozbawionych łodyg I Pokrojonych W Plasterki12 Shiitake, Pozbawionych łodyg I Pokrojonych W Plasterki
1/4 Funta Mielonej, W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Szklanki)1/4 Funta Mielonej, W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Szklanki)
Niecała łyżka SoliNiecała łyżka Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów
4
Zdjąć z ognia. Wmieszać pozostałe składniki farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
5
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Otwarta polędwica; farsz łyżkowy z jednej strony. Zamknąć i zawiązać sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Jagnięca Z Polędwicy Wołowej, Pokrojona W 1-calową KostkęPieczeń Jagnięca Z Polędwicy Wołowej, Pokrojona W 1-calową Kostkę
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
6
Umieścić w natłuszczonej, płytkiej brytfance.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarna Lukrecja Sznurkowa – 8 Cali KażdaCzarna Lukrecja Sznurkowa – 8 Cali Każda
7
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez około 1,5 godziny lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję (w przypadku mięsa średnio wypieczonego termometr do mięsa powinien wskazywać 145°, średni – 160°, dobrze wypieczony – 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plasterek (1 Uncja) Sera Szwajcarskiego1 Plasterek (1 Uncja) Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Szklanka Słodzonych Płatków Kokosowych (opcjonalnie)1 Szklanka Słodzonych Płatków Kokosowych (opcjonalnie)
8
Odczekaj 10-15 minut, a następnie usuń sznurek i pokrój.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn