Nadzienie Kanapkowe
Nadzienie kanapkowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos pomidorowy, mieloną wołowinę, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kalafiorowe Nadzienie Kanapkowe, Klasyczne Nadzienie Kanapkowe Z Sałatką Jajeczną, oraz Wegetariańskie Nadzienie Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na dużej patelni, aż dobrze rumiane, o 10 protokół; odcedzić tłuszcz.
Gotowaną wołowinę umieścić w dużej misce. Wymieszać w sosie pomidorowym, cebula, czarne oliwki, pimentos, grzyby, ser Cheddar, chili w proszku, sól, i czarny pieprz.
Łyżka do nadzienia kanapkowego na dnie bułki hamburgerowej, rozłożona na brzegach. Wypełnienie powinno mieć grubość około 1/2 " W Środku kanapki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie zaczną bąbelkować, 5-10 minut. Włącz piekarnik do pieczenia i nadal gotować, aż do ogrzania przez, o 3 protokół.