My Take On Mom ' s Meat Loaf
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać moje spojrzenie na Mama ' s Meat Loaf spróbować. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Mama ' s Best Meat Loaf, oraz Tex-Mex Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze 11 składników. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt do bochenka; miejsce w 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż nie pozostanie różowy i termometr do mięsa czyta 160°.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
W razie potrzeby skropić sosem barbecue.