Muszelka Morska Stir-Fry
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 138 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka oleju roślinnego, sos sojowy, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Stek Sezamowy Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rezerwa pakiet przypraw z makaronu. Makaron ugotować i odsączyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać oliwę z oliwek w wok lub 12-calowej patelni na dużym ogniu.
Dodać szparagi, paprykę, cebulę i czosnek; stir-smażyć 2 do 3 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Dodać przegrzebki; smażyć na biało.
Wymieszaj zawartość zastrzeżonego pakietu przypraw, sos sojowy, sok z cytryny, olej sezamowy i sos pieprzowy; wymieszaj z mieszanką przegrzebków. Wymieszać makaron; podgrzać.