Muffinki Z Brązowym Cukrem Rabarbarowym

Muffinki Z Brązowym Cukrem Rabarbarowym
Muffiny z brązowym cukrem rabarbarowym to Wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Ten poranny posiłek ma 172 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz sodę oczyszczoną, orzechy włoskie, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Muffinki z brązowym cukrem rabarbarowym z odrobiną Streuselu na wierzchu, Muffinki Owsiane Z Brązowym Cukrem, oraz Muffiny Brzoskwiniowe Z Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mąkę, brązowy cukier, soda oczyszczona i sól. W małej misce ubić jajka, maślankę, olej i wanilię. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złóż rabarbar i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MaślankaMaślanka
RabarbarRabarbar
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffin trzy czwarte pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Piec w temperaturze 375° przez 18-20 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn