Mrożone Mleko Truskawkowe
Mrożone mleko truskawkowe jest bezglutenowe deser. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 6. 6854 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan mleko migdałowe, cukier granulowany, kostki lodu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frozen Southern Milk Punch, Mleko Poncz Mrożone Kremy, oraz Kozie mleko Mrożony Jogurt z białym Tean Infused Cantaloupe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mleko migdałowe, proszek truskawkowy i kostki lodu w blenderze o dużej mocy, mieszając aż do dobrego połączenia i kruszenia lodu, ale nie do końca. Z naszym Blendtec, dałem mu około 10 sekund.
Wlać do glasses.To przygotuj świeżą bitą śmietanę, ubijaj gęstą śmietanę i cukier, aż będzie gęsty i kremowy.
Na wierzchu każdego slushy umieścić dollops świeżej bitej śmietany.