Mrożone Ciasto Cytrynowe Gingersnap

Mrożone Ciasto Cytrynowe Gingersnap
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj mrożonego ciasta cytrynowego Gingersnap. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 81 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 81 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Cukier, ciasteczka gingersnap, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Mrożone Ciasto Cytrynowe Gingersnap, Gingersnap-Bananowy Jogurt Mrożony, oraz Cytrynowe Ciasto Szyfonowe Z Skórką Gingersnap.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki skórki widelcem, aż okruchy zostaną zwilżone. Naciśnij równomiernie na dolnej i górnej stronie 10-calowej szklanej lub ceramicznej płytki ciasta (pojemność 6 filiżanek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Ciasto piec na środku piekarnika 7 minut, następnie ostudzić na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Śmietanę, mleko, cukier, skórkę i sól zagotować w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Żółtka ubić w misce do wymieszania, następnie dodać gorącą śmietanę w wolnym strumieniu, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Przenieść krem z powrotem do rondla i gotować na umiarkowanie małym ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż wystarczająco grube, aby pokryć tył łyżki i rejestry 175 do 180 ° F na termometrze, 3 do 5 minut (nie pozwól gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Natychmiast wlać przez sito o drobnych oczkach do oczyszczonej miski, a następnie wymieszać z sokiem z cytryny. Schłodzić krem do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu, a następnie schłodzić, jego powierzchnia pokryta okrągłym papierem woskowym, aż ostygnie, około 3 godzin. Zamrozić krem w maszynie do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
LodyLody
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
Papier WoskowanyPapier Woskowany
SitoSito
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Rozprowadzić lody równomiernie w skorupie i owinąć płytkę ciasta w wosk lub pergamin papier, a następnie w folię. Zamrozić do twardości, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Około 20 minut przed podaniem włożyć ciasto do lodówki, aby zmiękło.
1
* Lody można zrobić 2 dni przed złożeniem ciasta. Zmiękczyć w lodówce około 30 minut przed rozłożeniem w skorupie.* Zmontowane ciasto można zamrażać do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn