Mostek Wołowy My Way

Mostek Wołowy My Way
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Mostek wołowy mój sposób może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mostek wołowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Mostek Wołowy Rub # 1, Mostek wołowy BBQ, oraz Mostek wołowy BBQ.

Instrukcje

1
Przyprawić mostek wołowy solą i pieprzem i umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia lub dużej zamykanej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mostek WołowyMostek Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Połącz Merlot i ocet balsamiczny; wlej do steku. Zamknąć lub przykryć i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
MerlotMerlot
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ułóż krążki cebuli na dnie patelni. Doprawić czosnkiem, tymiankiem i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Zalać marynatą na dno patelni wraz z bulionem wołowym i duszonymi pomidorami, a pieczeń ułożyć na wierzchu cebuli tak, aby uformowały pieczenie. Przykryj szczelnie pokrywką lub folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Bulion WołowyBulion Wołowy
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec 3 godziny w nagrzanym piekarniku, następnie obrać folię aluminiową i dodać na patelnię marchew i seler. Przykryj ponownie i kontynuuj pieczenie przez 1 do 2 godzin lub do momentu, gdy mostek można rozłożyć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Gilgal Syrah (OK Kosher) z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Aromaty dojrzałych owoców wiśni i śliwek o złożonych smakach dymu, ziemi, anyżu i przypraw. To wino o średniej zawartości jest aromatyczne i aromatyczne. To wino jest koszerne na Paschę
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia72
Magazyn