Mostek Wołowy My Way
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Mostek wołowy mój sposób może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mostek wołowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Mostek Wołowy Rub # 1, Mostek wołowy BBQ, oraz Mostek wołowy BBQ.
Instrukcje
Przyprawić mostek wołowy solą i pieprzem i umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia lub dużej zamykanej torbie.
Połącz Merlot i ocet balsamiczny; wlej do steku. Zamknąć lub przykryć i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Ułóż krążki cebuli na dnie patelni. Doprawić czosnkiem, tymiankiem i rozmarynem.
Zalać marynatą na dno patelni wraz z bulionem wołowym i duszonymi pomidorami, a pieczeń ułożyć na wierzchu cebuli tak, aby uformowały pieczenie. Przykryj szczelnie pokrywką lub folią aluminiową.
Piec 3 godziny w nagrzanym piekarniku, następnie obrać folię aluminiową i dodać na patelnię marchew i seler. Przykryj ponownie i kontynuuj pieczenie przez 1 do 2 godzin lub do momentu, gdy mostek można rozłożyć widelcem.