Mostek Wołowy Duszony W Piecu
Przepis-duszony mostek wołowy Peklowany jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 498 kalorii, 34g białka, oraz 34g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, cytrynę, mostek z peklowaną wołowiną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duszony Mostek Wołowy Peklowany, Piec Duszony Mostek Wołowy, oraz Mostek wołowy peklowany z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć i wyrzucić większość tłuszczu powierzchniowego z mostka. Mięso dobrze opłucz pod chłodną bieżącą wodą, delikatnie pocierając, aby uwolnić sól.
Połóż mięso, najgrubsze bok do góry, w 2-cal-Głębokie, 11 - na 15-lub 16-calowy patelni do pieczenia. Cienko pokroić cytrynę (wyrzucić nasiona) i cebulę i położyć plastry na mięsie.
Posypać pieprzem, zielem angielskim i goździkami.
Ustaw patelnię na środkowym stojaku w piekarniku 325.
Zalać około 8 szklanek wrzącej wody wokół mostka, zamknąć patelnię folią i piec, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, około 4 godzin. Odsączyć i odsączyć wszystko, ale około 1 szklanki płynu. W razie potrzeby, zarezerwować plastry cytryny i cebuli i przestawić je na wierzchu mięsa.
W małej misce wymieszać musztardę i brązowy cukier; rozprowadzić równomiernie na mięsie, na wierzchu mieszanki cebula-cytryna. Broil około 8 cali od ciepła, aż mieszanina musztardy zaczyna brązowieć, 3 do 5 minut.
Przenieś mostek na talerz.
Podawać na gorąco, na ciepło lub na zimno; pokroić mięso w poprzek ziarna.
Uwagi: masa mięsa kurczy się o około połowę, jak gotuje mostek.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Rodzina Bunnell Cellar Mountain Syrah z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
Bunnell Family Cellar Mountain Syrah
Jedna z najmniejszych Ava, Czerwona Góra jest ograniczona do jednego pięknego wzgórza, w centrum regionu produkującego wino w stanie Waszyngton. Terroir i klimat w ekskluzywnym obszarze uprawy łączą się, tworząc owoce o intensywnym smaku. Miękkie, aksamitne wejście, jasne czarne owoce zrównoważone przez ciemne niesłodzone kakao, wszystkie łączą się, aby stworzyć złożoność i głębię charakteru odpowiednią do przedłużonego starzenia.