Mostek wołowy Cajun to danie główne, które serwuje 3. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 40g białka, oraz 14g tłuszczu. Za 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, mostek wołowy, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 54%. Podobne przepisy obejmują Mostek Wołowy, Duszony Mostek Wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy.
Instrukcje
1
Umieść mięso tłustą stroną do góry w natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia. W misce połącz przyprawę kreolską, sól czosnkową, pieprz cytrynowy i pietruszkę. Natrzyj mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek
Skórki Z Cytryny
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Przejście graniczne Tait Shiraz z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.