Mostek duszony w Porter

Mostek duszony w Porter
Przepis mostek duszony w Porter jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 196 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka grzybów, musztarda, Funt marchew, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Porter Duszony Mostek, Porter-duszone udka z kurczaka z warzywami korzeniowymi, oraz Czekoladowe Porter Babeczki, Porter Ganache, Karmelowy Chrupek Kukurydziany, Tosty Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać pierwsze 5 składników w smallbowl. Rub mieszaninę ziół na całym mostku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Podgrzać tłuszcz boczku w ciężkim, bardzo dużym, szerokim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj do garnka i gotować do głębokiego brązu, o 5 protokół na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Przenieść talerz mostek lub obrębione blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Dodaj bulion 2cups do garnka i doprowadzić do wrzenia, scrapingup rumiane kawałki z dna garnka. Stirin porter, suszone śliwki, liście laurowe i brownsugar; doprowadzić do wrzenia. Powrót mostek do garnka, strona tłuszczu w dół; rozetrzeć plastry cebuli na mięso, a następnie dodać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
PorterPorter
śliwkiśliwki
BulionBulion
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Przykryć garnek; umieścić w piekarniku i braisebrisket 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
8
Wyjmij garnek z piekarnika; odsłoń i obróć mostek tak, aby onionslices wpadły do płynu w garnku. Powrót garnek tooven i dusić odkryte 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
9
Dodaj 1 szklankę bulionu. Przykryć i piec 1 godzinę 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przełożyć mostek na talerz lub prześcieradło, dodać 1 szklankę bulionu do garnka, następnie dodać grzyby i papugi. Zwróć mostek do garnka. Przykryć i wrócić do piekarnika; dusić, aż mięso i papugi są bardzo miękkie, dodając więcej bulionu przez kubki, w razie potrzeby, na pokrycie warzyw, o 45 minut dłużej. Lekko schłodzić.Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, thencover i przechowywać schłodzone co najmniej 1 dzień idup do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
BulionBulion
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
11
Rozgrzej piekarnik do 177°. łyżka off anyfat z powierzchni mostka soki patelni anddiscard.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Przenieść mostek do deski do krojenia.Cienko pokroić mostek na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
13
Placekkrajki risket w dużej patelni do pieczenia. Bringpan soki z warzywami w garnku do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
GarnekGarnek
14
Ubij musztardę i 1 łyżkę octu.Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodając więcej octu przez łyżeczki do herbaty, jeśli jest to wskazane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
15
Wlać soki i warzywa na patelni. Pieczenie przykryć szczelnie folią o dużej wytrzymałości i gotować w cieście, aż plastry mostka i warzywa zostaną podgrzane, około 1 godziny 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
16
Podawać mięso z warzywami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
MięsoMięso
17
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia75
Magazyn