Morska Sałatka z ciecierzycy
Sałatka z ciecierzycy morskiej może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 153 kalorie, 8G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, papryka, jedwabne tofu, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Egipska Sałatka Fattet (Warstwowa Sałatka Z Ciecierzycy), oraz Makieta Sałatka Z Tuńczyka (Sałatka Z Ciecierzycy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj tylko tyle wody, aby przykryć i moczyć przez 5 minut.
Odcedzić (zaparkować namoczoną wodę, jeśli chcesz i dodać ją do sałatki) i odstawić.
Połączyć tofu i połowę ciecierzycy w robocie kuchennym i puls kilka razy rozgnieść wszystkie ciecierzycy dobrze.
Dodać pozostałą ciecierzycę i marchew i pulse raz lub dwa razy do mniej więcej posiekać.
Zeskrobać do miski i dodać wszystkie pozostałe składniki, w tym zastrzeżone arame. Przykryć i schłodzić przez co najmniej pół godziny, aby umożliwić mieszanie smaków. Sprawdź przyprawy, dodając więcej do smaku.
Podawać z surowymi warzywami lub jako nadzienie kanapkowe.