Moja wersja polskich Stir-Fry i pierogów z ziołami i kwaśną śmietaną mojego przyjaciela Jona
Moja wersja polskich Stir-Fry i pierogów z ziołami i kwaśną śmietaną mojego przyjaciela Jona może być właśnie tą przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 914 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka soli i pieprzu, koperek, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jeden garnek wołowiny i kapusty Stir Fry (Easy + Paleo ) , Pierogi ziemniaczano-serowe z kwaśną śmietaną, grzybami i czosnkiem, oraz Polska Kapusta Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
1
Przykryj dno patelni zmiękczonym masłem. Ułóż pierogi na patelni w jednej warstwie.
Dodaj 1 szklankę wody do patelni. Przykryć patelnię i umieścić na średnim ogniu. Gotować pod przykryciem 8 minut, zdjąć pokrywkę i ugotować dowolny płyn w garnku.
Dodać pokrojone jarmuż w partiach, jak więdną na patelni. Gdy kapusta zwiędnie, dodaj kiszoną kapustę. Podsmażyć z musztardą, papryką, solą i pieprzem. Przywróć kielbasę do pan. Wrzucić do połączenia i przenieść do półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Kielbasa
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.