Mięsiste Chili Warzywne

Mięsiste Chili Warzywne
Mięsne Chili warzywne wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką fasolę, mielony kminek, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępne przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 64%. Podobne przepisy to Bogate Mięsne Chili Warzywne, Mięsista Lasagna Chili, oraz Mięsiste Chili Z Trzema Fasolami.

Instrukcje

1
W dużym rondlu gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa

Wyposażenie

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia21
Magazyn