Miękkie smażone tortille z salsą Tomatillo i kurczakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj miękkie smażone tortille z Tomatillo Salsan i kurczakiem spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, olej roślinny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Miękkie smażone tortille z Tomatillo Salsan i kurczakiem, Grillowany stek z awokado-tomatillo Salsan i tortille, oraz Mini tortille z grzybami kukurydzianymi i świeżą salsą Tomatillo dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.