Miód sojowy Grillowany łosoś z Edamame i brązowym ryżem
Need a bezglutenowe i pescatarian danie główne? Miód sojowy Grillowany łosoś z Edamame i brązowym ryżem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Przepis ten służy 4. Na 4,88 zł za porcję, ten przepis okładki 45% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 48g białka, oraz 20 g tłuszczu. Mieszanka imbiru, brązowego ryżu, soku z limonki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać czarne nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Zdrowy Miód Len Tahini Chleb Bananowy jako deser. Jest idealny do Czwarty Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Miód Sojowy Grillowany Łosoś Z Edamame, Miód sojowy Grillowany łosoś z Edamame, oraz Teriyaki-glazurowany brązowy ryż i hamburgery Edamame z grillowanym ananasem i chrupiącą zieloną cebulką podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnio wysokim bezpośrednim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Olej pędzelkowy na ruszcie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Drobno posiekać kolendrę i szalotki, i wymieszać w 2 łyżeczki oleju i imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Wytnij dwie 3-calowe szczeliny przez skórę wzdłuż dna filetów z łososia, przechodząc w połowie do łososia. Równomiernie wypchaj szczeliny mieszanką ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
5
Rybę posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Wymieszaj razem miód, sok z limonki i sos sojowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
7
Połóż łososiową skórkę na grillu i gotuj, aż będzie dobrze zaznaczone, 3 do 4 minut. Odwróć łososia i kontynuuj gotowanie, szczotkując wierzchołki sosem, aż ryba zostanie ugotowana, około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Przełożyć na talerz i posypać wierzchy sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
9
Połączyć edamame, 1 łyżkę wody i 1/4 łyżeczki soli w kuchence mikrofalowej. Gotować na wysokim poziomie, aż się rozgrzeje, około 3 minut.
Łosoś można łączyć z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Louis Jadot Pinot Noir z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot jest czystym winem odmianowym produkowanym z moszczu Pinot Noir i win wybranych z wiejskich winnic w całym Côte d ' Or I Côte Chalonnaise. Podobnie jak w przypadku kilku mniejszych win, Maison Louis Jadot praktykuje "réplis", aby poprawić jakość wina poprzez odtajnienie niektórych win o wyższej apelacji, które mają zostać włączone do mieszanki. Ostatnie partie są starannie wybierane i, w zależności od rocznika, starzone przez kilka miesięcy w dębowych beczkach, aby przywołać czyste, Dojrzałe smaki czerwonych jagód i ziemistość winogron złagodzonych subtelnym dotykiem drewna. Odzwierciedlając styl Jadot, Pinot Noir Jadot jest harmonijny i zrównoważony, z pulchną owocowością i jedwabistą teksturą zrównoważoną przez okrągłe, delikatne taniny w winie o średnim ciele i eleganckiej strukturze. Bardzo typowy, pachnący bukiet odmianowy uzupełnia pyszne, utrzymujące się wykończenie.