Miso-glazurowany dorsz Czarny na kiełkach słonecznika

Miso-glazurowany dorsz Czarny na kiełkach słonecznika
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Miso-Glazed Black dorsz na kiełkach słonecznika. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 253 kalorie, 34g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka miso, unseasoned ocet ryżowy, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miso Glazed Black Cod, Miso Glazed Black Cod, oraz Grillowany Miso-glazurowany dorsz Czarny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać miso, 1/4 szklanki mirinu, 2 łyżki octu, imbiru i 2 łyżeczki oleju sezamowego w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
OcetOcet
ImbirImbir
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść rybę w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 8x8x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Wlać mieszaninę miso; obrócić, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MisoMiso
4
Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
5
Podgrzej brojlery. Blacha do pieczenia z folią; pędzel z 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Rybę ułożyć na folii, zalać marynatą. Broil aż ryba jest gotowane przez i brązowy w miejscach, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
W międzyczasie wymieszaj pozostałe 1 łyżeczkę mirinu, 1 łyżkę octu, 1 łyżeczkę oleju sezamowego i 1/4 szklanki zielonej cebuli w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Olej SezamowyOlej Sezamowy
OcetOcet
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać Kiełki słonecznika; wrzucić do herbu. Sałatkę podzielić na 4 talerze; na wierzch z rybą i posypać pozostałą zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy SłonecznikaPędy Słonecznika
Zielona CebulaZielona Cebula
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn