Mieszany Grill Z sycylijską sałatką cytrynową i salsą migdałowo-miętową

Mieszany Grill Z sycylijską sałatką cytrynową i salsą migdałowo-miętową
Mieszany Grill Z sycylijską sałatką cytrynową i salsą migdałowo-miętową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1192 kalorii, 51g białka, oraz 103g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $9.55 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz anchois, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mieszany Grill z owocami morza z sosem Paprykowo-cytrynowym, Sałatka grillowa grillowana grillowana z orzeszkami sosnowymi-Orzo, oraz Sałatka z kopru sycylijskiego i pomarańczy z czerwoną cebulą i miętą.

Instrukcje

1
Za pomocą małego ostrego noża usunąć skórkę i gorzki biały pestkę z cytryn; cienko pokroić cytryny w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Przełożyć do miski, wymieszać z oliwą z oliwek, solą morską i pieprzem i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Tymczasem zapalić grill lub rozgrzać brojlery. Umieść grzyby w dużym płytkim naczyniu, skrzelami do góry. W małej misce, połączyć cebulę, anchois, ocet i Marsala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Zalać marynatą grzyby i odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
5
Grilluj grzyby na średnim ogniu lub smaż je przez około 15 minut, obracając, aż będą miękkie i lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Pieczarki przełożyć na duży talerz, przykryć luźno folią i ogrzać. Nakłuj kiełbaski widelcem i grilluj lub piecz przez 10 do 15 minut, obracając, aż do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Dodać kiełbaski do półmiska. Kotlety jagnięce przyprawiamy solą i pieprzem, grillujemy lub pieczymy przez około 3 minuty z każdej strony na średnio wysmażone kotlety. Na talerzu ułożyć rukolę, ułożyć sałatkę cytrynową i podawać z salsą migdałowo-miętową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
( 23)( 23)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn