Mielona Wołowina Po Tajsku
Mielona wołowina w stylu tajskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 850 kalorii. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz por, sok z limonki, mleko kokosowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać lekkie mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Cytrynowe bułeczki z mlekiem kokosowym (z dżemem z Jeżynowej Chia) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sunday Slow Cooker: Thai Curry Mielona Wołowina, Wołowina Mielona Po Włosku, oraz Zdrowa Pizzeria Style mielona wołowina i zielone oliwki Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj por; smażyć 5 minut.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać wołowinę; gotować 7 minut lub aż lekko rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać z pastą curry i sosem pomidorowym; gotować do odparowania połowy płynu (około 2 minut).
Dodać mleko i kolejne 4 składniki (przez sos rybny); gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Podawać z ryżem i sałatą, w razie potrzeby.
Dekoruj kolendrą i zieloną cebulą, w razie potrzeby.