Mielona Wołowina Chow Mein
Mielona wołowina Chow Mein może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 614 kalorii, 38g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz teriyaki baste i glazurę, kasztany wodne, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Beef Chow Mein, Beef Chow Mein, oraz Beef Chow Mein dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż wołowina jest gotowana przez i nie Różowy pozostaje. Wymieszać z selerem naciowym i papryką. Gotować 3 do 4 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie; odcedzić.
Wymieszać kasztany wodne i Teriyaki glazury do mieszanki wołowiny. Gotować około 2 protokół, często mieszając, aż gorące i bąbelkowe.
Wymieszać z coleslaw mix.