Miecznik Marynowany Cytrusowo

Miecznik Marynowany Cytrusowo
Marynowany miecznik cytrusowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $24.59 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2059 kalorii, 138g białka, oraz 154g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz Serrano chili, sok z limonki, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 32 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Miecznik z Saladą cytrusową, Miecznik Z Cytrusowym Pesto, oraz Miecznik Marynowany I Szkliwiony.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki, w tym steki z miecznika, w dużej torbie z suwakiem na co najmniej 1 godzinę lub na noc w lodówce.Rozgrzej grilla na wysokości co najmniej 10 minut.Miecznik gotować przez około 6 minut z każdej strony.Miecznik robi się, gdy łuszczy się w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 32 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia72
Magazyn