Meksykańskie nadziewane pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bułki tartej, cebuli, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), oraz Omlet po meksykańsku z Chorizo, pieczarkami i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odetnij wierzchołki 4 pomidorów i przyciąć cienki plasterek dna, aby łatwo usiąść prosto. Wydrąż pomidory łyżką nad miską na śmieci lub zlewem. Pomidory doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty miski w wolnym strumieniu lub około 2 łyżki. Mieszankę wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Puste pomidory napełnij farszem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.