Meksykańskie jajka z chorizo i fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc daj Meksykańskie jajka z chorizo i fasolą spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz fasolkę pinto bez dodatku soli, jajka plus 2 białka, chorizo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Meksykańskie jajka z fasolą, Fasola i jajka po meksykańsku, oraz Jajka z chrupiącym Chorizo, olejem Chorizo i wędzoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować chorizo w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż po prostu zaczyna brązowieć, o 3 protokół.
Dodać paprykę i jalapeno i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zaczną skwierczeć, o 5 protokół.
Dodać fasolę i połowę szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania przez, o 4 protokół.
Ubijać całe jajka i białka z 1/4 szklanki wody i 1/8 łyżeczki każdej soli i pieprzu w misce; dodać do patelni i gotować, mieszając gumową łopatką, aż dopiero zaczyna się ustawić, O 2 protokół.
Dodać chipsy, ser, połowa kolendry, i pozostałe szalotki i kontynuować gotowanie, mieszając, aż jaja są tylko ustawić, O 3 więcej minut.
Podziel jajka między talerze i top z awokado, śmietaną i pozostałą kolendrą.