Meksykańskie Enchiladas Z Ryżem Bez Rolek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj No-Roll Mexican Rice Enchiladas. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 638 kalorii. Ten przepis służy 5. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ryż i mieszankę wermiszeli, wodę, stare tortille z mąki el i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jajko Z Kurczaka Enchiladas, Meksykańskie Enchiladas, oraz Meksykańskie Śniadanie Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W 12-calowej patelni nonstick, gotować ryż i wermiszel z masłem na średnim ogniu, aż mieszanina ryżu jest złoty brąz, często mieszając. Wymieszać w wodzie i mieszance przypraw z pudełka ryżu.
Podgrzać do wrzenia. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować 15 do 20 minut lub aż mieszanina ryżu jest miękka. Wymieszać w 1/2 szklanki sosu enchilada, fasola pinto i kukurydza.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść około 1/2 szklanki mieszanki ryżu na środku każdej tortilli; górną mieszankę ryżu w każdej tortilli z około 1 łyżką sera. Złóż każdy na pół. Ułóż tortille w 2 rzędach po 5 w naczyniu do pieczenia, umieszczając tortille otwarte, skośne i nakładające się.
Pozostałą część sosu enchilada polać równomiernie na enchilady. Przykryć szczelnie folią.
Piec 30 do 35 minut lub aż gorące i sos zaczyna bańki. Odsączyć; posypać pozostałym serem.
Piec ok. 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.