Meksykańskie Chipotle Brownies
Meksykańskie Chipotle Brownies mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, czekoladę, gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz to zrobić. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipotle Meksykańskie Risotto, Dulce-Frosted Chipotle Brownies, oraz Chipotle Mexican Grill Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. linia 8 calowy kwadratowy metalowy patelni z folią nonstick.
Wymieszać mąkę, cynamon, proszek chipotle i gałkę muszkatołową. Odstawić.Roztopić masło w małym rondelku lub w misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Dodaj sól, czekoladę i kawę, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i mieszaj, aż się stopi.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia slightly.In miskę do mieszania, ubić jajka na dużej prędkości miksera elektrycznego. Stopniowo dodawać cukier i wanilię, pokonując 3 minuty lub aż gruby i blady.
Dodać mieszaninę czekolady, ubijając do wymieszania. Stopniowo dodawać mąkę, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać z kęsami czekoladowymi.
Wlać na patelnię i posypać orzechami pekan.
Piec na środkowej półce w temperaturze 375° przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać gorącymi ciasteczkami cukrem cynamonowym. Ustaw patelnię brownie w patelni do pieczenia wypełnionej w połowie drogi wodą z lodem (powinno się około 2/3 drogi w górę boki patelni brownie, odstawić na 15 minut do szybkiego ostygnięcia, następnie przenieść do lodówki i schłodzić przez kolejną godzinę lub dwie lub aż bardzo zimno. Wyciągnij folię z ciastkami z patelni.
Ciasteczka pokroić w kwadraty.