Mexican Wedding Cake to meksykański przepis, który służy 15. Ten deser ma 621 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać Kokosowe, mąka, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ślub będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Meksykański Tort Weselny, Thelma ' s Tea Cookies (Mexican Wedding Cake), oraz Cynamonowo-waniliowy tort weselny z meksykańską gorącą czekoladą maślaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 9x13 cala patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Mąkę połączyć, sodę oczyszczoną, sól i 2 szklanki cukru; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
3
Ubić jajka i dodać je do mieszanki mąki. Następnie wymieszaj zmiażdżony ananas i sok, aż się zmieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kruszony Ananas
Mąka Uniwersalna
Sok
Jajko
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
6
Aby lukier: w średnim rondlu zagotować 1 szklankę białego cukru, masło i odparowane mleko. Gotować przez 2 minuty, uważnie obserwując, aby upewnić się, że nie pali się. Mieszaj mieszaninę często podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
Cukier Granulowany
Lukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Wyjąć z ognia i wymieszać wanilią, kokosem i orzechami pekan. Ubić, aż ostygnie do letniej, a następnie zalać schłodzone ciasto.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.