Meksykański ryż Giny
Meksykański ryż Giny może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bulionu z kurczaka, świeżo liście kolendry, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chipotle Mexican Grill ryż Basmati-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądany, Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), oraz Dip szpinakowy Gina.
Instrukcje
Rozgrzać olej duży rondel na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek i saute do miękkości i półprzezroczyste.
Dodać ryż, bulion z kurczaka i pakiet sazon i mieszać, aż ryż jest pokryta olejem i tosty. Pomidory wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj pokrywką. Gotuj, aż ryż będzie miękki i cała ciecz zostanie wchłonięta, około 15 do 20 minut.
Zdjąć pokrywę i puch widelcem. Delikatnie złożyć kolendrę i przenieść do miski.