Meksykańska Zupa Z Kurczaka
Przepis meksykański rosół jest gotowy w około 3 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.95 za porcję. To danie główne ma 388 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, wodę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Meksykańska Zupa Z Kurczaka, Kurczak meksykański-całe 30, oraz Zupa meksykańska z kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick, smażyć kurczaka w oleju, aż nie będzie już różowy.
Dodaj wodę i przyprawę do taco; gotuj na wolnym ogniu, odsłonięty, aż kurczak będzie dobrze pokryty.
Przenieś na 5-qt. powolna kuchenka. Wymieszaj sok V8, salsę, fasolę i kukurydzę. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 3-4 godziny lub aż do ogrzania.
Podawać z serem, śmietaną i kolendrą.