Meksykańska Pizza Tortilla
Meksykańska Tortilla Pizzan to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 383 kalorie, 17g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 mówi, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, tortille kukurydziane, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Meksykańska Pizza Tortilla, Meksykańska Pizza Tortilla, oraz Meksykańska Pizza Tortilla.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść tortille na blasze do pieczenia i rozłóż 2 łyżki Dipu z czarnej fasoli na wierzchu każdej tortilli. Top z pomidorem i kapustą i piec przez 10 minut.
Wyjąć pizzę z piekarnika i posypać kolendrą na każdym z nich. Pozostawić do ostygnięcia lekko przed cięciem na kliny.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i saute, aż zmiękną, o 2 protokół. Wymieszać z czosnkiem i jalapeno i gotować przez 1 minutę więcej.
Włożyć fasolę do robota kuchennego.
Dodać mieszankę cebuli i resztę składników i puree, aż będzie gładka.