Meksykańska Pizza" Flatbread"
Meksykańska Pizza" Flatbread " może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.62 za porcję. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz herbatniki, rumiane mięso hamburger, refried fasoli, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Pizza Flatbread, Kurczak Meksykański Flatbread, oraz Meksykańska Pizza Flatbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Powierzchnia robocza mąki i rozwałkować każdy herbatnik, aż będzie bardzo płaski.
Bardzo lekko posmarować oliwą z oliwek.
Piec przez 8 minut, lub aż zacznie się złoty.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Fasolę wymieszać z salsą.
Podgrzej na płycie kuchennej.
Podgrzać resztki mielonej wołowiny. Aby zmontować, rozłóż rozgrzaną fasolę na każdym płaskim chlebie. Top z dużą ilością wołowiny.
Posypać rozdrobniony cheddar na wierzchu. Powrót do piekarnika na trzy minuty, lub do roztopienia i bąbelkami. Top z dużą ilością pico de gallo i sałaty.
Salsę wymieszać ze śmietaną.
Mżawka na szczycie każdej pizzy.
Pokroić w kliny i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.