Meksykańska Gorąca Marchewka
Meksykańska Gorąca marchewka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka marchwi, octu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Spróbuj Alta Vista Gorąca Marynowana Marchewka (Po Meksykańsku), Gorący Sos Krówkowy, oraz Zupa gorąco-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew w rondlu z wystarczającą ilością wody do pokrycia i gotować na średnim ogniu, aż prawie wrzenia, 7 do 10 protokół. Natychmiast odcedzić marchewkę i odstawić do ostygnięcia.
Podziel schłodzoną marchewkę na dwa 1-litrowe szklane słoiki. Naprzemienne warstwy cebuli i papryki jalapeno na szczycie marchwi, aż słoiki są pełne.
Wymieszać płyn z papryki jalapeno i octu w rondlu; doprowadzić mieszaninę do wrzenia toczenia.
Wyjąć z ognia i wlać płyn do słoików do pełna. Zamknąć słoiki pokrywkami.
Umieść słoiki w lodówce, aż ostygną, co najmniej 8 godzin.