Medaliony wieprzowe z sosem czosnkowo-imbirowym granat

Medaliony wieprzowe z sosem czosnkowo-imbirowym granat
Medaliony wieprzowe z czosnkowo-imbirowym sosem granat może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, kolendry, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem granatowo-wiśniowym, Medaliony z polędwicy wieprzowej z chińskim imbirem i sosem cytrynowym, oraz Medaliony wieprzowe z sosem czosnkowo-Truskawkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodać wieprzowinę; zapiekać i marynować w lodówce 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
4
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu i mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać wieprzowinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
8
Zalać marynatą wieprzową. Zawiń uchwyt patelni folią; piec w temperaturze 350 przez 10 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Pokrój poprzecznie na 8 sztuk.
11
Połącz 1 łyżkę wody i skrobię kukurydzianą, dobrze mieszając trzepaczką. Doprowadzić marynatę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MarynataMarynata
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do marynaty; gotować 1 minutę lub aż sos zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MarynataMarynata
SOSSOS
13
Podawać na wieprzowinie; posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn