Przepis małże i małże w tajskim sosie Curry jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Mieszanka bazylii, kolendry, ketchupu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Małże i małże w tajskim sosie Curry, Bazyliowo-kokosowy makaron Curry z małż, małży i kukurydzy, oraz Thai Red Curry Mussels dla podobnych receptur.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.