Małe Kotlety Jagnięce Z Karczochami I Dipem Estragonowym
Przepisów na danie główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Baby Lamb Chops z karczochami i dipem estragonowym. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 5,86 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 640 kalorii, 85 g białka i 26 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się on na Super Bowl. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, marynowane młode grzyby i ich płyny, ocet z białego wina i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 19 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 86% wyniku, co jest wynikiem niesamowitym. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Grillowane kotlety jagnięce z puree z karczochów, chrupiące młode karczochy i oliwki cerignolanowe, kotlety jagnięce marynowane w estragonie z salsą ananasowo-orzechową i grillowane kotlety jagnięce z aïoli cytrynowo-estragonowym i gremolatą pomarańczową.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojler lub patelnię grillową do wysokiego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Rzodkiewki, Oczyszczone I Przycięte, Pozostawione Warzywa, Przekrojone Wzdłuż Na Pół
Rzodkiewki, Oczyszczone I Przycięte, Pozostawione Warzywa, Przekrojone Wzdłuż Na Połówki
2
W robocie kuchennym wymieszaj karczochy, marynowane grzyby, szalotkę, estragon i ocet. Dopraw solą i pieprzem, włącz procesor i wlej około 1/2 szklanki evoo, aż powstanie dość gładki dip, który można nakładać łyżką, co trwa około 1 minuty. Zdrap dip do miski i umieść w nim łyżeczkę demitasse (małą), aby można było go łatwo nakładać na każdy ugotowany kotlet jagnięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Marynowane
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
8 Dużych Szalotek
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Skrop kotlety kilkoma łyżeczkami evoo i dopraw solą i pieprzem. Grilluj lub piecz po 2 minuty z każdej strony i wyjmij, żeby odpoczęło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Przed podaniem połóż dip na dużym półmisku lub desce do krojenia i otocz ugotowanymi kotletami oraz stosami pokrojonych marchewek, groszku cukrowego i przekrojonych na pół rzodkiewek do maczania i polewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Groszek Cukrowy
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
5
Udekoruj talerz dodatkowymi gałązkami estragonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny