Masło orzechowe i galaretki
Masło orzechowe i galaretki mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batony z masłem orzechowym i galaretką owsianą, Masło orzechowe i galaretki, oraz Masło Orzechowe I Galaretki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Nasmaruj patelnię na ciasto o wymiarach 9 na 13 na 2 cale. Wyłożyć papierem do pieczenia, następnie posmarować i posmarować patelnię.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do wiosła, masło i cukier śmietany na średniej prędkości do jasnożółtego, około 2 minut. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać wanilię, jajka, i masło orzechowe i wymieszać, aż wszystkie składniki są połączone.
W małej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Z mikserem na niskiej prędkości, powoli dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła orzechowego.
Wymieszać tylko do momentu połączenia.
Rozłóż 2/3 ciasta na przygotowaną patelnię tortową i rozłóż na dnie nożem lub szpatułką.
Dżem rozłóż równomiernie na cieście. Małe grudki pozostałego ciasta upuść równomiernie na dżem. Nie martw się, jeśli cały dżem nie jest przykryty; rozprzestrzeni się w piekarniku.
Posypać posiekanymi orzeszkami ziemnymi i piec przez 45 minut, aż się zrumienią. Ostudzić i pokroić w kwadraty.