Marynowany łosoś zapiekany w skórce z pieprzu

Marynowany łosoś zapiekany w skórce z pieprzu
Marynowany łosoś zapiekany w skórce pieprzowej to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 36g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, cukier, filet z łososia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Marynowany łosoś zapiekany w skórce pieprzowej z ogórkiem Vinaigrette, Łosoś pieczony Chili z salsą ze słodką papryką, oraz Łosoś pieczony z papryką z puree marchewkowo-imbirowym i Coulis z czerwonej papryki.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia60
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn