Marynowane Polędwiczki Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj marynowane polędwiczki z indyka. Ten przepis daje 8 porcji z 201 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Za 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ocet winny, ząbki czosnku, płatki pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet z czerwonego wina, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy obejmują Chipotle - Polędwiczki Z Indyka Marynowane Sojowo, Grillowane Marynowane Polędwiczki Z Indyka, oraz Marynowane Polędwiczki Wieprzowe.
Instrukcje
W miarce z 2 filiżankami połącz pierwsze 11 składników.
Wlej 2/3 szklanki do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj indyka. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy.
Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ciepła przez 7-9 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 170°, często fastrygując zarezerwowaną marynatą.