Marynowane Antipasto Medley

Marynowane Antipasto Medley
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu receptur hor d ' oeuvre, więc wypróbuj marynowane Antipasto Medley. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 27g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, oliwki nadziewane pimiento, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Marynowane Przystawki Antipasto, Antipasto Marynowane Cytrynowo, oraz Półmisek Antipasto Marynowany podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników. W małej misce ubić składniki sosu; zalać mieszanką warzywną i wrzucić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny. Wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podawać z łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami

Składniki

2(zima)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)227Orzechy dowolne (posiekane)Ser Colby-Monterey Jack, pokrojony w kostkę 1/2 calaSer Colby-Monterey Jack, pokrojony w kostkę 1/2 cala01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory winogronowepomidory winogronowe01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Ostry sos w stylu LuizjanyOstry sos w stylu Luizjany596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów454Orzechy dowolne (posiekane)cebula koktajlowa jar, odsączonacebula koktajlowa jar, odsączona01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.suszone oreganosuszone oregano01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek170Orzechy dowolne (posiekane)pepperoni, pokrojone w kostkę 1/2 calapepperoni, pokrojone w kostkę 1/2 cala283Orzechy dowolne (posiekane)jar pimiento-oliwki nadziewane, odsączonejar pimiento-oliwki nadziewane, odsączone01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn