Martini z homara z cytrusami Salsan jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, paprykę jalapeño, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Martini z homara z salsą cytrusową, Citrus Martini, oraz Homar z makaronem Udon, Bok Choy i cytrusami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń skorupę z homarów, utrzymując mięso pazurów w stanie nienaruszonym. Mięso ogona cienko pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Połącz pomarańcze i następne 10 składników w dużej misce.
Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 33 dolarów za butelkę.