Marokańskie duszone Wołowina z jarmużu może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 211 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, jarmuż, laskę cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Marokański Duszony Kurczak, Pikantne Marokańskie Duszone Ryby Z Kuskusem, oraz Duszona Tilapia z kapustą i duszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę dobrze opłukać,
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Odcedzić i odstawić.
3
Rozgrzać olej w dużym ciężkim dnie holenderski piekarnik ustawiony na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając często aż cebula zmięknie i czosnek jest pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać fasolę, mieszając do herbu i gotować dodatkowe 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Dodaj kminek, papryka, imbir, cayenne, laska cynamonu, anyż Gwiaździsty, i pomidory z ich cieczy i tyle wody, aby pokryć fasoli o 1-cal. Doprowadzić fasolę na wolnym ogniu, dodać 2 lub 3 łyżeczki soli, a następnie obniżyć ogień i gotować pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż ziarna zmiękną nieco i większość cieczy jest głównie wchłaniany; o 45 minut do 1 godziny. Uważnie obserwuj poziom cieczy i w razie potrzeby dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
¼ łyżeczki Oregano
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Dodaj wystarczająco dużo bulionu z kurczaka, aby pokryć fasolę o około 1 cala (lub więcej, jeśli wolisz podawać to jako zupę). Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, ale nie mushy. Jakieś 15 minut.