Marokański Chrupiący Łosoś Ze Szparagami, Rukolą I Konserwowanym Le

Marokański Chrupiący Łosoś Ze Szparagami, Rukolą I Konserwowanym Le
Marokański chrupiący łosoś ze szparagami, rukolą i konserwowanym Le może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 785 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz szkocki filet z łososia, wiązki brytyjskich szparagów, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Ten przepis z refinedchef.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Musztardowy łosoś z prażonymi szparagami, Pieczony łosoś z musztardą ze szparagami i estragonem, oraz Pieczony łosoś z musztardą ze szparagami i estragonem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia71
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn