Marokańska Harira-Ulubiona w Algierii

Marokańska Harira-Ulubiona w Algierii
Przepis marokański Harira-ulubiony w Algierii jest gotowy w około 1 godzinę i 50 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników afrykańskiego jedzenia. Na 52 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukinii, nasiona selera, ciecierzycy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Marokańska Harira, Harira (Marokańska Zupa Z Soczewicy), oraz Marokańska harira i rosół.

Polecane wino: Pinotage, Riesling, Chenin Blanc

Afrykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinotage, Riesling i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Jednym z win, które można spróbować, jest Winiarnia Dobrej Nadziei Full Berry Pinotage. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Winiarnia Dobrej Nadziei Full Berry Pinotage
Winiarnia Dobrej Nadziei Full Berry Pinotage
To wino wyświetla orzeźwiające, ale soczyste podniebienie z czarnymi jagodami, śliwkami, dzikimi czarnymi owocami i wspaniałym, naturalnym sucrosité. Ma gładką teksturę ze zintegrowanymi, elastycznymi taninami i atrakcyjną przyprawą na wykończeniu. Niesamowicie więcej!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn