Malinowe Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka
Malinowe ciasteczka z odciskiem kciuka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mąkę, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Malinowe Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka, Malinowe Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka, oraz Malinowe Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem; zabezpieczyć do blachy za pomocą taśmy maskującej.
Umieścić pierwsze 3 składniki w misce; ubijać mikserem ze średnią prędkością przez 4 minuty lub do lekkiego i puszystego.
Dodać wanilię i białko jaja; dobrze ubić.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodaj mąkę i sól do mieszanki pasty migdałowej; beat z małą prędkością, aż dobrze wymieszane. Obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i uformuj ciasto w 36 (1-calowe) kulki.
Umieść kulki 1 cal od siebie na przygotowanych blach do pieczenia, i naciśnij kciuk do środka każdego ciastka, pozostawiając wcięcia.
Piec w 325 przez 10 minut lub do złotego koloru.
Usuń ciasteczka z patelni; schłodzić na stojakach z drutu. Łyżka około 1/2 łyżeczki dżemu z lodówki Malinowej do środka każdego ciastka.
Uwagi: Pasta migdałowa sprawia, że ciasto jest wilgotne i giętkie. Poszukaj go w supermarkecie pieczenia alejki. Duże otwory tarki pudełkowej dobrze sprawdzają się do tarcia pasty migdałowej. Użyj korka do wina zamiast kciuka, aby zrobić głębsze Wcięcie w ciastkach. Jeśli upiec obie Patelnie ciastek w tym samym czasie, obracaj patelnie w piekarniku w połowie czasu pieczenia, aby uzyskać nawet brązowienie.